Vår rekrutteringsprosess

Vi anser oss selv som den eksterne kollegaen deres. Vi skal finnes som en støtte i den første delen av rekrutteringsprosessen. Vi hjelper dere med å treffe rett kandidater som matcher den kravprofilen dere har satt sammen.

Headhunting & Search

Vi på Job Solution anser oss selv som en støttepartner i deres rekrutteringsprosess. Det innebærer at vi ikke er med i intervjufasen, men jobber med å finne de rette kandidatene til akkurat dere. Vi kan derfor legge vår tid og ressurser på å hente fram de beste kandidatene, i stedet for å holde intervjuer. Resultatet av dette er effektivitet med lav kostnad – noe som er viktig for oss.

Kontakt oss

Alltid fast pris på kortest tid

Vi synes ikke at rekruttering skal være dyrt. Det skal være enkelt og effektivt. I snitt ansetter våre kunder en av fire personer de treffer. Prisen vil variere basert på hvor mangedere ønsker å ansette, samt type kravprofil dere søker.

Kontakt oss

Rekrutteringsprosess

01. Oppdraget starter

Vi går sammen igjennom oppdraget og kravprofilen

02. Førstudie

Kartlegging av kandidater i vårt nettverk og identifisering av nye

03. Intervju

Kontakt med kandidater som matcher kravprofilen, hvor vi presenterer dere som selskap

04. Granskning av profil

Gransker og kvalitetssikrer kandidatens profil

05. Kandidatpresentasjon

Vi presenterer de kandidatene som har blitt kvalitetssikret gjennom prosessens gang

06. Kundeintervju

Vi booker inn intervjuer mellom kunden og de kandidatene kunden ønsker å møte

07. Second Opinion & referansesjekk

Vi gjør en second opinion hos kandidatene og evaluerer prosjektet sammen med kunden

08. Oppdrga avsluttes

Når kunden kjenner seg fornøyd og vi har levert til forventningene

Kunder om våre ulike modeller

”Vi hadde behov for to elektrikere raskt da vi nettopp hadde vunnet en stor anbudskonkurranse. Vi valgte Ex-rek modellen til Job Solution som er en ekstra rask metode hvor flere rekruttere er involvert. Etter fire uker hadde vi møtt fire elektrikere og ansatte umiddelbart en av disse, og etter ytterligere tre uker kom vi i mål med den andre ansettelsen.”
”Vi var helt i startfasen med å styrke en avdeling til kontoret vårt i Oslo og hadde behov for en senior konsulent innen et nisjeområde. Vi hadde en vanskelig kravprofil med flere krav som var helt nødvendige. I løpet av 35 dager traff vi tre kandidater og ansatte en av disse. En veldig kostnadseffektiv løsning der vi fikk bestemme hvem vi ville treffe og Job Solution sørget for høyst relevante kandidater.”
”Vi har jobbet med Job Solution over lengre tid og er veldig fornøyde. Vi har valgt Job Solutions proaktive løsning da vi ønsker å treffe tre kandidater hver måned med mulighet for å endre kravprofil ut ifra behovene der og da. Her opprettholder Job Solution kontinuerlig høy kvalitet på leveransen, noe som muliggjør utvikling for oss som selskap og vi bygger selv et nettverk med de kandidatene vi treffer gjennom Job Solution.”

8 Rekrutterere
203 Fornøyde kunder
1648 Bookede intervjuer
412 Ansettelser

Finn din neste kollega i dag!

Vil dere høre mer om oss og hvordan vi jobber med rekuttering? Vi kommer gjerne til dere for et kortere møte for å fortelle mer.

Book møte her