IT

Med IT-sektorens enorme behov for kompetanse råder en stor brist i hele landet. Til tross for at det spås en lavkonjunktur i flere bransjer, råder det ingen tvil om at høykonjunkturen innen IT vil forbli.

Dette er noe som mange rekrutteringsselskap innen bransjen utnytter, men hvor vi skiller oss ut. Med vår nettverksskapende arbeidsmetode kan vi koble ditt selskaps verdier med hva kompetente kandidater i vårt nettverk leter etter i dag.

Med vår arbeidsmodell kan dere benytte våre tjenester gjentatte ganger før man når tilsvarende summer våre konkurrenter tar for rekrutteringsbistand.

Vi har jobbet med prosjekt i hele landet med alt fra store milliardselskaper til mindre startups. Vi har god forståelse for hvilke profiler som kan bidra til akkurat deres bedrift. Profiler som Java-utviklere, .Net-utviklere, UI/UX designere, Front-end, Back-end utviklere, testere, QA-leads, agile coacher og scrum mastere er noe som vi daglig hjelper våre kunder å treffe.

Vil du høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å treffe nye kandidater?

Hør av deg til charles.kall@jobsolution.no, eller ring +47 919 19 014.

Finn din neste kollega i dag!

Vil dere høre mer om oss og hvordan vi jobber med rekuttering? Vi kommer gjerne til dere for et kortere møte for å fortelle mer.

Book møte her