Lær deg mer om oss og vår historie.

Vi har i løpet av de seneste årene forandret synet på rekruttering i både Norge og Sverige.

Vår historie

Høsten 2015 bestemte vi oss for å forandre metodene for rekruttering. Med oss i bagasjen hadde vi flere års erfaring innen salg og rekruttering. Vi valgte å starte opp Job Solution i Stockholm og kort tid etter i Oslo. Siden den gang har utviklingen vært bratt, hvor vi har tatt store steg hvert eneste år, både som individer og selskap. I dag har vi kontorer i Stockholm, Luleå, Oslo og København.

For hvert år har vi kunnet se tilbake på den fantastiske utviklingen vi har hatt sammen med våre kunder, og i hvilken utstrekning vårt samarbeid har tatt oss framover.

Det er med glede at vi nå ser tilbake på starten i 2015 og innser hvilken fantastisk reise vi har hatt sammen med våre kunder. Vi tror på langsiktige relasjoner og en proaktiv tilnærming. Vi vet at relasjonen vi har begynt å bygge sammen med våre kunder bare er begynnelsen på et  langsiktig samarbeid

Problemer vi løser sammen med våre kunder

Som arbeidsgiver søker man etter individer som kan komme inn og bidra til virksomhetens fremgang med sin kompetanse. Slik arbeidsmarkedet ser ut i dag sitter disse personene sjeldent aktivt å leter etter ny arbeidsgiver.

I de fleste tilfeller opplever vi at våre kunder ikke har problemer med å avholde intervjuer. Utfordringen ligger i å få de rette kandidatene tilstrekkelig interesserte til å stille til intervju. Og det er nettopp her vi er som best.

Vi er derfor ikke et rekrutteringsselskap som konkurrerer med deres interne HR-avdeling. Tvert om, vi ser på oss selv som et komplement der vi er den eksterne kollegaen som bistår dere der utfordringen finnes.

Gjennom å jobbe tett med kandidatene og hele tiden bearbeide markedet har vi siden 2015 bygd opp et sort nettverk av dyktige, kompetente kandidater innen et bredt spekter av fagområder. Vi har fokus på å forvalte dem på best mulig måte til våre samarbeidspartnere, i tillegg til at det er viktig for oss at kandidaten får den oppfølgningen vedkommende fortjener

Vi jobber ut ifra en unik arbeidsmodell

Vi tror ikke på modeller hvor rekrutteringsselskaper skal ansette individer som de tror passer inn hos dere, ofte til en for høy pris. Dere skal kjenne dere komfortable med å ansette deres neste medarbeider. Derfor overlater vi store deler av rekrutteringsprosessen til dere

Kontakt oss

Misjon

Job Solutions misjon er å forandre og utvikle måten å se rekruttering på. Gjennom å maksimere alle parters ekspertise og deltakelse i rekrutteringsprosesser, effektiviserer vi markedets forsyning av kompetanse. Vi forener arbeidstakere og arbeidsgivere, slik at begge parter utvikles og bidrar til best mulig utfall.

Visjon

Job Solutions visjon er å utvikle individer og organisasjoner, slik at disse når sitt ytterste potensial.

Kunder om våre ulike modeller

”Vi hadde behov for to elektrikere raskt da vi nettopp hadde vunnet en stor anbudskonkurranse. Vi valgte Ex-rek modellen til Job Solution som er en ekstra rask metode hvor flere rekruttere er involvert. Etter fire uker hadde vi møtt fire elektrikere og ansatte umiddelbart en av disse, og etter ytterligere tre uker kom vi i mål med den andre ansettelsen.”
”Vi var helt i startfasen med å styrke en avdeling til kontoret vårt i Oslo og hadde behov for en senior konsulent innen et nisjeområde. Vi hadde en vanskelig kravprofil med flere krav som var helt nødvendige. I løpet av 35 dager traff vi tre kandidater og ansatte en av disse. En veldig kostnadseffektiv løsning der vi fikk bestemme hvem vi ville treffe og Job Solution sørget for høyst relevante kandidater.”
”Vi har jobbet med Job Solution over lengre tid og er veldig fornøyde. Vi har valgt Job Solutions proaktive løsning da vi ønsker å treffe tre kandidater hver måned med mulighet for å endre kravprofil ut ifra behovene der og da. Her opprettholder Job Solution kontinuerlig høy kvalitet på leveransen, noe som muliggjør utvikling for oss som selskap og vi bygger selv et nettverk med de kandidatene vi treffer gjennom Job Solution.”

Ledergruppe

Finn din neste kollega i dag!

Vil dere høre mer om oss og hvordan vi jobber med rekuttering? Vi kommer gjerne til dere for et kortere møte for å fortelle mer.

Book møte her