Rekrutteringsfirma Headhunting Job Solution Logo

Lær deg mer om oss
og vår historie.

Vi har i løpet av de seneste årene forandret synet på rekruttering i både Norge og Sverige.

Rekrutteringsfirma Headhunting

Vår historie

Høsten 2015 bestemte vi oss for å forandre metodene for rekruttering. Med oss i bagasjen hadde vi flere års erfaring innen salg og rekruttering. Vi valgte å starte opp Job Solution Sweden AB og deretter Job Solution Norway AS. Siden den gang har utviklingen pekt oppover for oss og vi har tatt store steg hvert eneste år, både som individer og som selskap.

For hvert år har vi kunnet se tilbake på den fantastiske utviklingen vi har hatt sammen med våre kunder, og i hvilken utstrekning vårt samarbeid har tatt oss framover.

Det er med glede at vi nå ser tilbake på starten i 2015 og innser hvilken fantastisk reise vi har hatt sammen med våre kunder. Vi tror på langsiktige relasjoner og en proaktiv tilnærming. Sammen med dere som kunde i fokus vet vi at relasjonen vi har begynt å bygge, bare er begynnelsen på et langsiktig samarbeid framover.

Rekrutteringsfirma Headhunting Rekrutteringsfirma Oslo

"Vi hadde behov for to elektrikere raskt da vi nettopp hadde vunnet en stor anbudskonkurranse. Vi valgte Ex-rek modellen til Job Solution som er en ekstra rask metode hvor flere rekruttere er involvert. Etter fire uker hadde vi møtt fire elektrikere og ansatte umiddelbart en av disse, og etter ytterligere tre uker kom vi i mål med den andre ansettelsen."

"Vi var helt i startfasen med å styrke en avdeling til kontoret vårt i Oslo og hadde behov for en senior konsulent innen et nisjeområde. Vi hadde en vanskelig kravprofil med flere krav som var helt nødvendige. I løpet av 35 dager traff vi tre kandidater og ansatte en av disse. En veldig kostnadseffektiv løsning der vi fikk bestemme hvem vi ville treffe og Job Solution sørget for høyst relevante kandidater."

"Vi har jobbet med Job Solution over lengre tid og er veldig fornøyde. Vi har valgt Job Solutions proaktive løsning da vi ønsker å treffe tre kandidater hver måned med mulighet for å endre kravprofil ut ifra behovene der og da. Her opprettholder Job Solution kontinuerlig høy kvalitet på leveransen, noe som muliggjør utvikling for oss som selskap og vi bygger selv et nettverk med de kandidatene vi treffer gjennom Job Solution."

Problemer vi løser
sammen med våre kunder

Som arbeidsgiver søker man etter kompetente individer som kan komme inn og bidra til virksomheten. Slik arbeidsmarkedet ser ut i dag sitter disse personene sjeldent aktivt å leter etter ny arbeidsgiver.

Rekrutteringsfirma Headhunting Rekrutteringsfirma Headhunting Rekrutteringsfirma Headhunting Oslo

Vi opplever ikke at våre kunder har utfordringer med å holde i intervjuene. Utfordringen er å finne og få de rette kandidatene tiltstrekkelig interesserte for å stille til intervju. Det er her vi er som best.

Vi er derfor ikke et rekrutteringsselskap som konkurrerer med deres interne HR-avdeling. Tvert om, vi ser på oss selv som et komplement der vi er den eksterne kollegaen som bistår dere der utfordringen finnes.

Rekrutteringsfirma Headhunting Oslo Rekrutteringsfirma Headhunting Oslo
Arbeidsmodell

Vi jobber ut ifra en unik arbeidsmodell.

Vi tror ikke på modeller der rekrutteringsselskaper, og som ofte til en for høy pris, skal ansette individer som de tror passer inn hos dere. Dere skal kjenne dere komfortable med å ansette deres neste medarbeider.

Det dere betaler for er enkelt å ta på - det er de X antall intervjuene dere ønsker å gjennomføre. Ingen kostnader tilkommer utover den faste summen.

Vårt team

Rekrutteringsfirma Headhunting Charles Käll
Charles Käll
Daglig Leder

+47 919 19 014
Rekrutteringsfirma Headhunting Alexandra Monforte
Alexandra Monforte
Rekrutteringskonsulent

+47 919 16 942
Rekrutteringsfirma Headhunting Simon Ilhammar
Simon Ilhammar
Account Manager

+47 919 18 863

Finn din neste kollega i dag!

Vil dere høre mer om oss og hvordan vi jobber med rekuttering?
Vi kommer gjerne til dere for et kortere møte for å fortelle mer.