Har du lyst til å jobbe med oss?

Vi på Job Solution leter alltid etter dyktige rekrutterere og selgere som brenner for å utvikle seg selv og sine omgivelser.

Bli en del av gjengen

På vårt kontor i Oslo drives vi av å levere kvalitet i alle ledd, både for kandidater og kunder. I tillegg til å fokusere på vår kjernevirksomhet, ønsker vi å tilpasse oss etter hva kunden har behov for. Dette bidrar til at vi er i konstant utvikling og læring, hvor nye muligheter dukker opp som resultat av gode leveranser.

Vi er et relativt ungt selskap i Norge, men har siden oppstarten hatt en sterk vekst. Hos oss står trivsel sentralt, i tillegg til at hver medarbeider blir satt i fokus.

Har du lyst til å utvikle deg innen rekrutteringsfeltet, og mener du kan bidra med noe til vårt fantastiske team? Les mer om våre ulike roller!

Søk i dag

Vi leter alltid etter nye fantastiske medarbeidere til våre avdelinger. Send en åpen søknad i dag så hører vi av oss!

Søg nå

Talent Sourcer

I rollen som Talent Sourcer hos oss på Job Solution jobber du daglig med search og headhunting av kandidater til våre kunder. Vi jobber med et bredt spekter av bransjer og stillinger. Dette gir deg som Talent Sourcer innsikt i og forståelse for ulike bransjer, som gir mulighet til å bygge opp et stort nettverk

Som Talent Sourcer hos oss jobber du til daglig tett med ansvarlig Account Managers, samt i team med andre Talent Sourcer. Vi har fokus på å skape en fellesskapsfølelse, og arbeider derfor mot teambaserte mål. Viljen til å samarbeide er derfor noe vi verdsetter høyt.

En arbeidsdag hos oss innebærer å prospektere frem aktuelle profiler som oppfyller vår kundes kravprofil. Med telefonen som vårt primære arbeidsverktøy tar vi med aktuelle kandidater og forvalter dem på best mulig måte. Sosial kompetanse og evnen til å håndtere mange baller i luften er derfor noe vi forventer av deg som rekrutteringskonsulent. I tillegg er det viktig for oss at våre Talent Sourcer trives i kandidatsamtaler over telefon.

Lokker rollen som Talent Sourcer deg?

Hør av deg til julie.vik@jobsolution.no, eller ring +47 406 14 020.


Account Manager

I rollen som Account Manager hos oss på Job Solution jobber du daglig med å kontakte og selge inn våre tjenester til norske selskap som har et rekrutteringsbehov. Vi har med tiden bygd opp en stor kundeportefølje, som en Account Manager hos oss også vil få muligheten til å bearbeide videre. Vi jobber med selskap fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord, og innenfor et bredt spekter av bransjer. Det gir deg muligheten til å bearbeide flere ulike bransjer for deretter å snevre inn og spesialisere deg innen en spesifikk bransje.

I rollen som Account Manager jobber du i tett samarbeid med daglig leder og andre ansatte i salgsteamet. Daglig leder gir deg de verktøyene som behøves for å lykkes, og veileder deg når det kommer til møtestruktur, prospektering og dialoger med både nye og allerede eksisterende kunder. Utviklingsmulighetene hos oss er store, da vi er et selskap i vekst. Du vil få muligheten til å være med å bygge opp en salgsavdeling, hvor rollen som salgssjef kan være tilgjengelig på sikt.

Dine arbeidsdager er preget av stor variasjon. Den ene dagen kan du sitte på et fly tur-retur Bergen, mens du dagen etter er på kontoret og søker nye kunder. Du følger dine kunder fra

A til Å gjennom hele prosessen og jobber parallelt med nye og eksisterende kunder. I rollen som Account Manager har du delvis løpende kontakt med dine kunder, men også med dine interne kolleger på rekrutteringsavdelingen, som du samarbeider med knyttet til hvert enkelt prosjekt.

Alle prosjektene gjennomføres teambasert, med en ansvarlig selger i tett samarbeid med en leveransedyktig Talent Sourcer. Samarbeid og kommunikasjon er derfor noe vi forventer oss at du som Account Manager kan håndtere på en utmerket måte.

Lokker rollen som Account Manager deg?

Hør av deg til charles.kall@jobsolution.no, eller ring +47 919 19 014.

Finn din neste kollega i dag!

Vil dere høre mer om oss og hvordan vi jobber med rekuttering? Vi kommer gjerne til dere for et kortere møte for å fortelle mer.

Book møte her