Rekrutteringsfirma Headhunting Job Solution Logo

Har du lyst til
å jobbe med oss?

Vi på Job Solution leter alltid etter dyktige rekrutterere og selgere som brenner for å utvikle seg selv og sine omgivelser.

Rekrutteringsfirma Headhunting Oslo

Bli en del av gjengen

På vårt kontor i Oslo drives vi av å hele tiden prestere bedre enn gårdagen. Dette er hvordan vi holder oss på topp og presterer det vi ønsker mot våre kunder.

Vi er et relativt ungt selskap, men vi vokser. Vi vil at alle skal trives så bra som mulig hos oss, så hos oss står du alltid i fokus.

Vi vil gi alle muligheten til å utvikles. Vi er løsningsorienterte og tilpasser utviklingsmuligheter i den retningen du vil utvikles.

Har du konkurranseinstinkt og mener du kan bidra med noe til vårt fantastiske team? Vil du jobbe i et selskap som hele tiden ser til at du utvikles og som vil at du som individ skal ha beste mulige forutsetninger for å bli best innenfor ditt område? Les mer om våre ulike roller!

Rekrutteringsfirma Headhunting jobb rekrutterer jobb rekrutterer

Søk i dag

Vi leter alltid etter nye fantastiske medarbeidere til våre avdelinger.
Send en åpen søknad i dag så hører vi av oss!

Rekrutteringskonsulent Rekrutteringskonsulent Säljare jobb Rekruttere
Rekruttering

Talent Sourcer

I rollen som Talent Sourcer hos oss på Job Solution jobber du daglig med search og headhunting av kandidater til våre kunder. Da vi jobber på oppdrag fra våre kunder vil bransje og stilling variere. Dette gir deg en bredere innsikt og forståelse for ulike bransjer, samtidig som du bygger opp et stort nettverk.

Hos oss jobber talent sourcere til daglig i team med ansvarlig Account Manager og sammen med andre talent sourcere. Alle talent sourcere jobber med ulike oppdrag, men målene er teambaserte. Derfor er viljen til å samarbeide noe vi verdsetter høyt.

En dag hos oss innebærer å prospektere fram passende personer, kontakte disse og forvalter personer du allerede har kontaktet. Sosial kompetanse og evnen til å håndtere mange baller i luften er noe vi forventer oss av deg som rekrutteringskonsulent.

Lokker rollene som talent sourcer deg?

Hør av deg til alexandra.monforte@jobsolution.no, eller ring +47 919 16 942.

karriär Rekrutteringskonsulent Jobb Rekrutteringskonsulent karriär Jobsolution Rekrutteringskonsulent
Salg

Account Manager

I rollen som Account Manager hos oss på Job Solution jobber du daglig med å kontakte og selge inn våre tjenester til norske selskap som har et rekrutteringsbehov. Vi jobber med selskap fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord, og innenfor et bredt spekter av bransjer. Det gir deg muligheten til å bearbeide flere ulike bransjer for deretter å snevre inn og spesialisere deg innen en spesifikk bransje.

I rollen som selger jobber du i team med andre selgere og hvert team har en gruppeleder. Gruppelederen coacher deg i arbeidet, både når det gjelder prospektering, men også hvordan du kan strukturere dine møter. Din gruppeleder er til stede gjennom hele prosessen og gir deg de verktøyene som behøves for å lykkes. Sammen med din gruppeleder bestemmer dere hvilke geografiske områder som skal bearbeides og skaper et målbudsjett du jobber mot.

Dine arbeidsdager er preget av stor variasjon. Ene dagen kan du sitte på et fly tur-retur Bergen, mens du dagen etter er på kontoret og søker nye kunder. Du følger dine kunder fra A til Å gjennom hele prosessen og jobber parallelt med nye og eksisterende kunder. I rollen som Account Manager har du delvis løpende kontakt med dine kunder, men også med dine kolleger internt som du jobber i team med for hvert prosjekt.

Alle prosjekt drives teambasert med en ansvarlig selger og en leveransedyktig talent sourcer. Samarbeid og kommunikasjon er derfor noe vi forventer oss at du som Account Manager kan håndtere på en utmerket måte.

Lokker rollen som Account Manager deg?

Hør av deg til charles.kall@jobsolution.no, eller ring +47 919 19 014.

Finn din neste kollega i dag!

Vil dere høre mer om oss og hvordan vi jobber med rekuttering?
Vi kommer gjerne til dere for et kortere møte for å fortelle mer.