Bygg og infrastruktur

Siden oppstarten vår i Sverige i 2015 har vi fulgt Norge på en fantastisk spennende reise innen bygg og infrastruktur. I forbindelse med vårt inntog på markedet var konjukturen på vei opp igjen etter en mindre nedgang. Først og fremst økte boligutvikling sterkt fra høsten 2015 og fram til 2018. Med boligutviklingen så utviklet også infrastrukturarbeidet seg i en naturlig symbiose.

For oss som ser utviklingen utenfra så er det tydelig at maktbalansen har endret seg de siste 5-10 årene. Fra å ha vært arbeidsgivernes marked i mange år, er det når arbeidstakernes marked. Arbeidsgivere har blitt flinkere til å ta vare på sine ansatte, i tillegg til at arbeidstakere i større grad kjenner sin egen verdi. Dette er en bidragsyter til at den klassiske rekrutteringsmetoden med annonser og reklame ikke lenger er like effektivt. Arbeidstakere må i større grad oppsøkes og bli presentert hvilke muligheter som finnes der ute.

Det er akkurat her vi kan bidra med vår innovative rekrutteringsmetode. Vi hjelper til med alle roller innen bygg og infrastruktur: rådgivere og prosjekterende, prosjektledere, gruppeledere/seksjonsledere, byggeledere, innkjøpere, kalkulatører, prosjekteringsledere m.m.

Vil du høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å treffe nye kandidater?

Hør av deg til charles.kall@jobsolution.no, eller ring +47 919 19 014.

Finn din neste kollega i dag!

Vil dere høre mer om oss og hvordan vi jobber med rekuttering? Vi kommer gjerne til dere for et kortere møte for å fortelle mer.

Book møte her